Vi sender daglig!

Fri frakt ved ordre over 3000kr

Trygg handel!

Følger norske lover og regler

Ta del i vår kunnskap

Få tips og inspirasjon her!

Vi anbefaler

Bestselgere

Utvalgte kampanjer

 

Kaffemesteren.no

Vi i kaffemesteren.no elsker gode smaker og gjør vårt beste for å dele kvalitetsprodukter med deg! Vi er en fokusert nettbutikk med lager og kontor midt i Oslo ved Nasjonalteateret og Saga Kino. Vi sender produkter over hele Norge eller du kan hente gratis på vårt kontor. Legg gjerne opp fine stemningsbilder på vår Facebook side eller tag bildene på Instagram med @kaffemesteren og #kafferefleksjoner så kan de havne på vår forside.

Kaffemesteren.no tilbyr de beste produkter innen kaffe, te og relaterte produkter slik at du skal få oppleve de samme gode smakene som vi elsker. Vi ønsker å øke opplevelsen av kaffe og te og bidra til litt ekstra hverdagslykke for deg!

Både private og bedrifter kan kjøpe i vår nettbutikk og vi tilbyr noe utvidet utvalg for bedrifter, organisasjoner og HORECA (Hotell, restaurant og catering) da de for eksempel kan ha behov for kaffemaskiner, kaffekverner og utstyr annet med større kapasitet. Hos oss finner du merkevarer innen kaffe- og espressomaskiner og utstyr som CoffeeQueen, Lelit, Jura, Hario, Kalita samt det beste av kaffe og te som Solberg & Hansen kaffe og te, PALS kaffe, Illy, ZoégasBlack Cat te og kaffe og eksklusive Kusmi Tea.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel og setter stor pris på fine og nyttige tilbakemeldinger, gjerne på vår facebook side eller via google.

Det er lav terskel for å kontakte oss, så hvis det er noe du lurer på send oss en e-post med kontaktskjemaet så svarer vi snart!

© Kaffemesteren.no. Alle Rettigheter reservert. TELEFON: 41389753. ProSport AS, Klingenberggata 7, 0161 Oslo (org.nr. 976 728 173 MVA). Webdesign og webhosting av Webexpressen.no Webexpressen.no