Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel 8 Kopper

Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel 8 Kopper

49,00 kr 54,00 kr
På lager
SKU
12422409
9%

Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel 8 Kopper

Prøv den fantastiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Caramel Latte Macchiato. Dette italienske ikonet inneholder mer melk enn en Cappucino og er en unik blanding av varm melk og mild kaffe, med karamellsmak og et tykt lag skum.

Nestle sine dyktige kaffeutviklere har perfeksjonert oppskriften på denne kaffen som kommer i to kapsler: én kapsel med espresso, en spesielt rik blanding av Arabica-bønner fra Sør-Amerika, og én kapsel med helmelk og et snev av karamell.


Et fantastisk italiensk ikon med tre lag: varm melk, espresso og et tykt lag med melkeskum på toppen. Kaffen kommer i to kapsler, én med espresso og én med helmelk med karamellsmak

En herlig smak av melk med balanserte kaffearomaer, blandet med den søte smaken av karamell. En kremet konsistens med et tykt melkeskum. Espressoen er en spesielt rik blanding av førsteklasses Arabica og Robusta kaffebønner fra fire forskjellige steder, inkludert en mild Arabica fra Brasil og en rik, fruktig Arabica fra Colombia.

Tekniske spesifikasjoner
Leiepris Ta kontakt for pris
Write Your Own Review
DU ANMELDER:Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato Caramel 8 Kopper
Din vurdering
© Kaffemesteren.no. Alle Rettigheter reservert. TELEFON: 41389753. ProSport AS, Klingenberggata 7, 0161 Oslo (org.nr. 976 728 173 MVA). Webdesign og webhosting av Webexpressen.no Webexpressen.no